SUPERVISION

Supervision betyder ’overblik’ .Gennem samtale og supervisors afdækkende  og støttende spørgsmål, får du indsigt i de udfordrende tematikker, der opstår i kontakt med brugere og/eller kollegaer.  Det giver dig mulighed for at bryde med gamle mønstre og for at se nye udviklingsveje – mest som fagperson, men som sidegevinst også i dit personlige liv.

Hvem har glæde af supervision?
Mennesker, som til daglig har stor kontakt og ansvar over for andre mennesker, kan have stor glæde af supervision. Du er typisk pædagog, lærer, sygeplejerske, psykoterapeut, socialrådgiver

BOOK EN TID – KLIK HER

Hvornår har du brug for supervision?
Hvis du i dit arbejde med andre mennesker er fanget i fastlåste mønstre, konflikter eller følelsen af udbrændthed, kan der ofte opstå misforståelser, irritation og ubehag inde i dig selv. Her kan du have glæde af supervision.

Hvordan foregår supervision?
Supervisionen foregår enten alene med supervisor eller i grupper.
Min arbejdsmetode er inspireret af bl.a. det narrative aspekt, hvor dialog og fortælling giver mulighed for at få overblik over en problemstilling, man føler sig fastlåst i.
Gennem spørgsmål og refleksioner – enten fra supervisor eller de øvrige supervisionsdeltagere – udvikler du idéer til nye måder at handle på.
Supervision giver hermed mulighed for at se på sig selv og den aktuelle problemstilling i et nyt perspektiv, og dermed skabe et nyt afsæt for opløsning af den fastlåste situation.

KONTAKT MIG

10 + 7 =

KONTAKT MIG

Skriv hvis du har spørgsmål. Du er også meget velkommen til at sende en sms eller ringe på tlf. 

61 10 34 44

 

Adresse: Nørrebrogade 183, 1.Sal, 2200 Nørrebro

BOOK EN TID – KLIK HER