PARTERAPI

Hvad er parterapi?

Når to mennesker vælger at gå i parterapi, er det ofte fordi, de har en følelse af ikke at kunne snakke sammen mere, parterne, eller èn af parterne, føler sig afvist af den anden, parterne skændes, èn af parterne i forholdet er blevet i tvivl, om dette parforhold er det rigtige at være i, eller parterne kan ikke blive enige om forholdet til deres/hinandens børn osv.

Der kan også være tale om udfordringer med arbejdsfordeling, fastlåste mønstre, hvor meget tid parterne skal tilbringe sammen og hvordan.

Ofte kommer et par også med problemer, hvor sexuallivet er blevet kompliceret eller gået i stå. Det kan skyldes misforståelser omkring det seksuelle og forskellige behov m.v.

BOOK EN TID – KLIK HER

En samtaleform

I alle tilfælde gælder det, at parterapi er en samtaleform, hvor parterne hver især får sagt tingene højt og får problemerne talt igennem sammen med en professionel trediepart.

Samtalen har til formål at få klarhed og overblik over den aktuelle situation, – og få en forståelse for sin partner – og sig selv.

Parterapeuten har samtidig en konfliktløsende funktion, og hjælper med ”værktøjer”, der er med til at skabe indsigt og finde nye veje og måder, hvor igennem I kan udtrykke jer sammen, – og derigennem tage beslutning om, hvor I vil hen og hvordan.

Det er oftest de to parter i et parforhold, der går i parterapi, – men det kan også være mor-barn, far-barn, søskende eller to venner.

KONTAKT MIG

14 + 5 =

KONTAKT MIG

Skriv hvis du har spørgsmål. Du er også meget velkommen til at sende en sms eller ringe på tlf. 

61 10 34 44

 

Adresse: Nørrebrogade 183, 1.Sal, 2200 Nørrebro

BOOK EN TID – KLIK HER