PSYKOTERAPI

 De “rigtige” valg og samtalen

I denne tid, hvor vi hylder mangfoldigheden og dermed bevæger os væk fra faste levemåder, tankesæt og traditioner – hvor det kendte liv er i opløsning – er det en del af vort livsvilkår, konstant at tage stilling til os selv, og vi gør alle, hvad vi kan, for at mærke efter i os selv, i håbet om at træffe de ”rigtige” valg. Det lægger et stort pres på den enkelte.

Her kan vi hurtigt komme til at lægge et for stort ansvar på os selv – vi kan komme til at tro, at det er vores ”egen skyld”, når tingene er vanskelige. Vi overser derfor, vi faktisk er underlagt nogle politisk besluttede rammer, og vi mister perspektivet på den større sammenhæng, vi er sat i, og hvordan det påvirker os individuelt.

Dermed påtager vi os udfordringer, der ved første øjekast er personlige, men rettelig burde sendes tilbage til den kulturelle sammenhæng, vi lever i. Det kan foranledige både stress, angst og tvivl mv.

Under denne livsbetingelse, er vi konstant nødt til at arbejde på vor selvindsigt og selvudvikling for at kunne tage kompetente valg. Derfor er det vigtigt, at vi taler sammen, oplever og skaber selvindsigt sammen. For kun sammen kan vi skelne, hvad der hører til mit, dit, vores og samfundets ansvar.

Derfor er der i mit terapirum åbenhed for alle typer snakke om identitet, seksuel orientering, selvudvikling og seksualitet.

BOOK EN TID – KLIK HER

KONTAKT MIG

13 + 2 =

KONTAKT MIG

Skriv hvis du har spørgsmål. Du er også meget velkommen til at sende en sms eller ringe på tlf. 

61 10 34 44

 

Adresse: Nørrebrogade 183, 1.Sal, 2200 Nørrebro

BOOK EN TID – KLIK HER